Vrei 4 mii dolari/luna, termen nelimitat?

Vrei 4 mii dolari/luna, termen nelimitat?




Iti propun un SUPER sistem automat de plati, tip crowdfunding (sponsorizare prin donatii) care ne genereaza la fiecare 3 saptamani cate 4000 Dolari!
Cat timp? Timp nelimitat!
Da, e incredibil, dar 100% adevarat!



Este un sistem simplu, dar GENIAL, numit: "Ujamaa" sau "Extended Family". Ujamaa este un cuvânt swahili, care inseamna "familie extinsa".

Este un proiect UNIC, ce oferă fiecărui participant un venit sustenabil de 3500 $ lunar, pe viață! La nivel international a inceput de 10 ani, in America sunt deja peste un milion de parteneri activi, iar in Romania a pornit in Octombrie 2020 si in doar 4 luni de zile ne-am adunat deja 300 parteneri activi.


Cum functioneaza?

Simplu:
1) Intri în echipă donând 500$ [(de iti sunt inaccesibili acesti bani acum, iti propun acest sistem de donatii cu o sumã inițialã mai micã: 
Cu doar 50$, castigi mai putin initial, insa treptat ajungi la sume mari. Info: https://bit.ly/2OxgRxb)]

Revenind, cu cei 500$ investiti in Ujamaa (sau echivalentul lor în Ron, euro sau Bitcoin (BTC)) esti activat astfel la nivelul numit "FOC".

2) Vei găsi (cat mai rapid, ideal in primele 7 zile) doi parteneri, care fac același lucru.

(Nu este nici schema Ponzi, nici joc piramidal, nici Caritas, nici MLM si nici macar afacere! Intra in prezentarile care se tin in fiecare seara, de Luni pana Sambata si vei afla detalii!)

Este o matrice, care are la baza un sistem binar. Acesti 2 parteneri te ajuta sa ajungi instant la nivelul urmator, numit "AER".

3) Cei 2 încep acum să își dezvolte echipa lor proprie, invitându-si fiecare alti 2 prieteni. Cele 4 persoane venite astfel in echipa ta, te ascensioneaza imediat la nivelul numit "PĂMÂNT".

4) Cei 4 vor continua și vor invita fiecare dintre ei câte 2 persoane. Deci, inca 8 parteneri! Astfel, tu vei avea in echipa ta: 2+4+8 parteneri, total 14 oameni, primii 2 fiind cei invitati direct de tine, iar restul din echipa ta, adusi de prietenii tai. Cei 8 parteneri te propulsează pe tine la nivelul final, numit "APĂ". Fiecare din cei 8 iti va plăti cate o donatie de 500$. Suma totală pe care o primesti în acest moment este de 4000$!

5) Închizi grupul tau (caci matricea ta e deja maturizata, completa) în acest moment și utilizezi doar 500$, din cei 4000$ primiti, pentru a-ti reînnoi procesul de primire a banilor. Faci iar donatia de 500$, catre acelasi partener indicat prima data de uplinerul din sistem. Devine astfel un Torus, un perpetuum-mobile! Astfel vin banii din donatii timp nelimitat, donatii permanente. Tu (si apoi toti partenerii tai) vei repeta mereu acesti 5 pasi simpli, pt a primi timp nelimitat donatiile, in fiecare luna cate 4000$! De fapt, dupa prima luna, platile vor veni mai rapid, la fiecare 21 zile, adica la fiecare 3 saptamani.

In concluzie, ai intrat cu doar 500$, promovezi si astfel creezi echipa, dupa doar 4 saptamani primesti 4000$, din care iti pastrezi câștigul de 3500 $.

De ce? Ca sa profiti mereu de acest proces, care se repetă mereu cu aceeași echipă de 14 parteneri, pentru toată viața, timp nelimitat! Poti lasa inclusiv ca si mostenire, copilului tau, nepotului tau sau absolut oricui doresti tu!

RISC ZERO!

Plata este instant, de la o persoană la alta, deci totul este sigur 100%. Nu exista absolut nici o șansă de pierderi, de niciun fel, deoarece activarea nu se face prin vorbe goale sau promisiuni, ci doar prin donatii, prin platile facute in mod practic.

Participanții trebuie să fie oameni activi si de încredere, cu integritate si altruism, pentru a asigura continuitatea! (Oricum, cei neseriosi se autoelimina din proiect, automat, dupa 3 saptamani de inactivitate.)



In fiecare seara, de Luni si pana Sambata inclusiv, de la ora 20:00 a Romaniei, avem cate o prezentare in Zoom, in direct. Mentionati ca v-a invitat Cristina Balate. Ca sa puteti participa seara la prezentarile live, e necesar sa aveti instalata aplicatia gratuita "ZOOM", din Apple Store sau din Magazin Play: shorturl.at/dJP14

Join Zoom Meeting! Link: https://bit.ly/3sdOLX6

Meeting ID: 721 830 4358. Passcode: QUT8wj

Si de la ora 22:00 a Romaniei, partenerul nostru din America, Randy Willson, care are deja peste UN MILION DE PARTENERI ACTIVI in echipa sa (!), ne face o prezentare in limba engleza.

Avem asadar o sustinere completa, atat pt noi, ca sa intelegem perfect sistemul (foarte simplu, de altfel deja explicat aici), cat mai ales pt a ne face reclama si a ne mari usor propria echipa, invitandu-ne toti prietenii, vecinii, rudele, intreaga familie, colegii sau amicii si pe absolut oricine dorim, in aceste întâlniri online, folosind aplicatia gratuita "Zoom"!

Pt prezentarea in limba romana: Luni, Miercuri, Vineri și Sambata, de la 20:00 a Romaniei, intri pe acest link: https://bit.ly/2KlcyTs

Si in limba engleza, de la ora 22:00 a Romaniei, pe acest link: https://bit.ly/3njvcK3

Conferințe speciale, doar Marți și Joi, pentru solicitanți.

Mai jos, avem prezentarea inregistrata, in mai multe limbi: romana, engleza, italiana si olandeza.

Prezentarea video, in limba romana: https://bit.ly/3mfjiiX

O prezentare mai noua, tot in romana: https://bit.ly/37iCZlT

English Presentation: https://bit.ly/2IOsHk2

Presentazione in italiano: https://bit.ly/3mctEQF

Presentatie in het Nederlands: https://bit.ly/3oOdeQh

Sistemul de sponsorizare prin donatii functioneaza 100%!
Iata si cateva DOVEZI ca se primesc donatiile:

1) (25.038 Ron = 6.258,56 dolari americani), bani primiti de dna Rodica din Olanda:


2) Iata inca DOUA donatii de cate 500$ (mai precis, echivalentul in Ron pt cei 1.000$), primite recent de catre partenerul nostru Marian din Romania, in contul Revolut:



3) Donatie de 2000 Ron (echivalentul in lei pt cei 500$), primita de Horatiu, prietenul meu, pe 8 Ianuarie 2021, in contul bancar de Revolut:


4) Dovada ca intr-o singura zi uplinerul meu a primit primele 3 donatii de cate 2000 Ron (500$), dupa numai 3 saptamani de simpla activitate (a oferit invitatii, pe Facebook):


Majoritatea partenerilor aleg sa-si faca minim 2 conturi, adica doneaza cate 500$x2=1.000$ (sau 2.000Ronx2=4.000Ron) chiar din primele zile (pt ca imediat ei vad dovezile si realizeaza ca e ceva sigur si simplu), ca sa castige cate 8.000$, la fiecare 21 zile. 

Important!

Oferim recomandari si invitatii zilnic, intai tuturor celor dragi, apoi tuturor partenerilor nostri de afaceri, pana cand ne umplem matricea de 14 oameni. Oricine doreste Abundenta Divina, folosind acest sistem de sponsorizare prin donatii, numit Ujamaa, este binevenit! Donatiile se pot face oricand, la orice ora din zi sau din noapte, prin internet banking. Insa ACTIVĂRILE se fac o singura data pe săptămâna în echipa Ujamma: doar in ziua de DUMINICĂ. Repet: Doar DUMINICA se fac ÎNREGISTRĂRILE, ACTIVĂRILE.


Cum iti faci ACTIVAREA?

Simplu!

1) Atunci cand ai banii pregatiti, adica cei 500$, in oricare moneda (echivalentul in Lei = circa 2 mii Ron, ori circa 410 Euro, ori circa 0,016 Bitcoin) si in oricare cont bancar (obisnuit, ideal Revolut; se accepta inclusiv cont de Euro sau portofel de Bitcoin din Coinbase, etc), imi trimiti pe e-mailul meu cristinabalate@gmail.com urmatoarele date:

a) Adresa ta de e-mail;

b) Numarul tau de WhatsApp/telefon, inclusiv prefix daca nu esti in Romania;

c) Numele si prenumele tau.

2) Iti raspund pe e-mail si prin SMS; primeşti un nume de beneficiar si un cont bancar (clasic sau de Revolut), catre care vei face donatia ta in valoare de 500$ (bani ce pot fi in lei, Euro, USD ori criptovaluta Bitcoin). Important: la detalii plată, trebuie neaparat să menționezi că suma aceasta reprezintă o "DONAȚIE" sau un "CADOU". 
In prima Duminica de dupa plata donatiei tale, vei fi ACTIVAT in echipa noastra, in sistem.

Ajutata de prietenul meu Horatiu, eu am donat Duminica 10 Ianuarie 2021; in aceeasi zi, am fost imediat activata, la nivelul numit "Foc"! Dupa 4 saptamani (sau cand matricea mea este plina), eu primesc cei 4000$! La fel ca toti ceilalti dinaintea mea, care au fost activi si altruisti.

In urma recomandarilor mele, vin 2 parteneri in echipa mea, fiecare activat instant cu 500$, nivel "Foc". Eu ascensionez astfel la nivelul "Aer"!

Le dau aceste info celor doi parteneri directi ai mei si ei, aducand fiecare cate doi prieteni de-ai lor, deci inca 4 parteneri in matricea mea/noastra, ma ascensioneaza pe mine catre nivelul numit "Pamant". Apoi, cei 8 parteneri din a 3-a mea linie (generatie) ma propulsează la nivelul final, numit "APĂ", dupa care imi vin castigurile permanente, pe termen nelimitat, cate 4000$ (adica 2000 Ron x 8 = 16 mii RON), la fiecare 21 zile (3 saptamani), in zilele de Duminica!!!
Fiind DONATII, sunt bani neimpozabili. Cadou. Bogdaprosti, Ujamaa!

 

IMPORTANT! 💗💛💙
Daca iti place acest proiect si doresti sa pornesti la treaba, dar inca nu ai cei 500$ necesari, am gasit pt tine doua SOLUTII!
Prima e foarte simpla: recomanzi si cand ai randament, te activez!
1) Daca te apuci chiar de acum sa faci recomandari si sa oferi invitatii, minim 2 ore/zi, dimineata sau seara, atat pe grupurile de Facebook (Publicitate, Afaceri, Joburi, Anunturi, Reclama, etc), cat inclusiv catre absolut toti prietenii tai, colegii, vecinii, amicii tai, catre membrii familiei tale, rudele tale, cu siguranta vei gasi (probabil dupa 2-3 saptamani) minim 2 parteneri care au aceasta suma si sunt interesati sa se activeze in acest proiect profitabil! Nu e necesar sa le prezinti tu metoda! E suficient doar sa ii inviti sa afle ca aceasta metoda exista, atat!
Le oferi doar acest scurt mesaj: 

Vrei 4 mii dolari/luna, termen nelimitat? 
Info aici: https://bit.ly/3a384Kw  

2) Imediat cum ai gasit primii 2 parteneri care vor sa se activeze imediat, ma anunti pe e-mailul meu! Ii voi activa in echipa. Iar tie, iti ofer un imprumut de 500$ pt un timp de o luna de zile, si te activez in echipa noastra! Dupa cele 4 saptamani, cand iti primesti si tu donatiile, din cei 4000$ imi inapoiezi cei 500$, si reintri cu alti 500$, iar in contul tau personal iti raman 3000$! E bine asa?

A doua metoda e la fel de simpla: iei pt o luna bani cu imprumut, apoi te activezi! Uite cum sa procedezi:
Pentru SUCCES, iata un mesaj de la genialul Henry Ford:
"Nici o sarcina nu este prea grea, daca o imparti in cateva sarcini mai mici!" Eu parafrazez si adaptez: să faci rost de suma dorită, nu e o sarcină greu realizabila, daca ai lipici si apelezi la cativa amici!
Daca vrei SA CASTIGI din acest frumos proiect de sponsorizare prin donatii, iti pui banii la inmultit! Vrei sa investesti rapid o anumită sumă, dar... cum faci rost de bani?
Simplu: imparti suma dorita (să zicem 500$) la 10-20 oameni (membrii din familie, rude, prieteni, colegi, vecini, parteneri de afaceri, etc), de la care ceri imprumut (pt 1-2 luni de zile) suma de câte 25$ sau 50$! Deci fiecare sa iti dea imprumut o suma mica, accesibila oricui; astfel reusesti mult mai usor. Îi inmulțești, apoi îi vei restitui, dar râmâi tu cu profitul, din care eventual oferi celor care te~au ajutat o mică recompensă.

Socotind in lei, o sa imparti suma dorita (să zicem 2 mii lei) la 10-20 oameni (membrii din familie, rude, prieteni, colegi, vecini, parteneri de afaceri, etc), de la care ceri imprumut (pt 1-2 luni de zile) suma de câte 200 sau 100 lei! Daca sunt 20 oameni, fiecare sa iti dea imprumut mica sumă de 100 lei, astfel reusesti mult mai usor. Îi inmulțești prin sistem, apoi îi vei restitui, dar râmâi cu marele profit, din care eventual oferi celor care te~au ajutat o mică recompensă. Deci, daca ai nevoie de 2000 Ron, faci lista cu 20 persoane, si ceri cate 100 lei imprumut, de la fiecare, pt o luna. Astfel, ai banii de pornit in Ujamaa, din care castigi cate 4 mii$ (circa 16 mii Ron) lunar!
Ai înțeles ideea? Atunci apuca-te sa faci acum lista cu cei 20 oameni și îi suni imediat! Succes!

Variante:
Ceri cate 200 lei, de la 10 prieteni,
ori cate 1 mie lei, de la doi prieteni, ori cate 500 lei de la 4 prieteni, ori cate 250 lei de la 8 prieteni.

"Cine vrea ceva cu adevarat, GASESTE SOLUTII; cine nu, gaseste doar scuze."
Succes deplin si Divin!
Ai înțeles ideea?
Atunci apuca-te sa faci chiar acum lista cu minim 20 oameni și îi suni imediat! Succes!

💗 Cadoul meu pt cresterea echipei tale 💑 💑 💑
Creeaza-ti un blog, simplu si gratuit, de exemplu aici:
https://www.blogger.com/
Copiaza aceste informatii pe pagina ta de blog!
Desigur, vei inlocui adresa mea de e-mail cu a ta.
Apoi, poti distribui invitatiile tale imediat, folosind Facebook, grupurile de: Afaceri, Publicitate, Anunturi, OLX, job online, etc; inclusiv ai optiunea sa distribui in Twitter, pe e-mail si in alte retele de socializare,
Si prin SMS, cu un simplu click!
Mesajul e ideal sa fie cat mai scurt, de genul:
"Inmulteste-ti banii!" (+linkul paginii din blogul tau, cu aceste info).
Sau astfel: "Castiga 4 mii dolari lunar, automat, timp nelimitat!" (+linkul pag din blogul tau).

Succes la reclama si la distribuit invitatii peste tot!
Recomanda prietenilor tai si absolut oricui doresti tu! Ajuta si vei fi ajutat! Spor!

Fii deci activ! Apoi, te vei bucura impreuna cu mine de un castig pasiv. Cate 4000 de dolari primiti lunar, cred că iți prind foarte bine, așa-i?
Ai deja aici indrumarea concreta cum sa realizezi aceasta, insa e necesar sa faci mai intai primul pas: activarea!

"DACA TU NU GASESTI O CALE DE A CASTIGA BANI
IN TIMP CE DORMI,
TU VEI MUNCI PANA CAND VEI MURI !"
Warren Buffet




Sunt fericita ca pot sa ajut, si nu oferind doar un peste (ban), ca sa creez dependenta, ci invatind omul sa devina pescar (independent financiar)!
Acceseaza acum Cornul Abundentei si inmulteste-ti rapid si legal banii, prin metode simple! Lucrul in echipa mareste rapid, in progresie geometrica, randamentul.
Scopul acestui blog: Asa cum Iisus Hristos a folosit CORNUL ABUNDENTEI si a inmultit pestii si painile, ca sa hraneasca mii de oameni flaminzi, acum eu va ofer aici afaceri profitabile sau metode accesibile, pentru INMULTIREA BANILOR, ca sa va REZOLVATI PROBLEMELE FINANCIARE, sa va indepliniti visele si sa-i ajutati pe altii.
Cu Dumnezeu inainte, spre Libertate, prin ajutor reciproc si Prosperitate!
Amin










Cristina Balate, Freelancer si Antreprenoare
Blog (link prescurtat): https://bit.ly/2YXCXuB
Nr WhatsApp, doar pt mesaje scrise: +40742032584.

Popular posts from this blog

7 generatii de succes!